#

Logo

 

Více než 137 receptů    

Na co máte chuť?

Vyberte si zde


Reklama:


Vepřový gulášek v troubě

Vytisknout

Informace

Známka: 3

Autor receptu: admin Příprava receptu: 60 min.
Počet porcí: x Kategorie: Pokrmy

Náhled

Postup přípravy

nakrájenou cibuli dáme do hrnce na olej a smažíme do zlatova, potom přidáme dvě lžíce kečupu,lžíci mleté papriky,drcený kmín, koření(dle libosti), nastrouhaný česnek a restujeme cca 5minut (stále zprudka!), pak zasypeme moukou (cca 4lžíce hladké mouky), znova zlehka opečeme a spojíme dohromady.
Zalijeme studenou vodou (do poloviny výšky hrnce) a vložíme osolené a opepřené, na kostky nakrájené maso, dáme pod pokličku a šup do trouby.
Při 200 °C pečeme v troubě asi 40minut.
Gulášek je výtečný a nemusí se vůbec zahušťovat.
Navíc je krásně provařen, absolutně nepřipálen a chutná úplně jinak, než z plotny.

Seznam surovin

500g vepřové kýty (nebo plecka), sůl,pepř,kečup,5stroužků česneku, cibule (stejné OBJEMOVÉ množství, jako masa), olej nebo sádlo,majoránka,mletá paprika, drcený kmín, další koření podle vlastního gusta (můžeme použít i směs gulášového koření), hladká mouka.


Oznámkujete recept jako ve škole

1
2
3
4
5
Celkem oznámkovalo uživatelů: 511 x

Diskuze


Tento recept nemá žádný komentář!



Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé!


Reklama


Copyright © 2012, Všechna práva vyhrazena RájKuchařka.cz | Správa PANKY WARE | PankyShop
Kontakt | Reklama

Foto:

Image: Free image courtesy of FreeDigitalPhotos.net
Image: www.sxc.hu/