#

Logo

 

Více než 137 receptů    

Na co máte chuť?

Vyberte si zde


Reklama:


Masová roláda s Moravankou

Vytisknout

Informace

Známka: 3

Autor receptu: admin Příprava receptu: 100 min.
Počet porcí: x Kategorie: Maso

Náhled

Postup přípravy

vepřový maso pomeleme, přidáme 1 vejce, na jemno pokrájenou Moravanku (bez šťávy), měkký salám, prolisovaný česnek, Vegetu a Solamyl.
Řádně promícháme a dáme do střeva na tlačenku.
Doporučuji střívko užší (líp se pak roláda krájí).
Vaříme 1 a 1/2 hodiny, vytáhneme a necháme ve střívku do druhého dne.
Během chladnutí můžeme roládou otáčet, aby se tuk nesoustředil na jediném místě.
Nakonec roládu zbavíme střívka a obalíme ji v červené paprice.
Je to vynikající jak na studenou mísu, tak i na výborný obídek.

Seznam surovin

1 kg libového vepřového bůčku nebo plecka, 1 vejce, 1 Moravanka, 20-30 dkg měkkého salámu (Junior), 1 celá palička česneku, Vegeta, 1 lžíce Solamylu, střevo na tlačenku.


Oznámkujete recept jako ve škole

1
2
3
4
5
Celkem oznámkovalo uživatelů: 488 x

Diskuze


Tento recept nemá žádný komentář!



Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé!


Reklama


Copyright © 2012, Všechna práva vyhrazena RájKuchařka.cz | Správa PANKY WARE | PankyShop
Kontakt | Reklama

Foto:

Image: Free image courtesy of FreeDigitalPhotos.net
Image: www.sxc.hu/